Najdugotrajniji festival privukao više od 60 tisuća posjetitelja

POREČ ROCK OFF – KONCERT OTVARANJA FESTIVALA – 23.06.

Petak u 21:30 – Riva (ljetna pozornica).

Za otvaranje drugog po redu festivala života, Poreč Open Air festivala, koji će se ove godine održati u osvježenom formatu, od 23. lipnja do 16. rujna, pripremili smo pravu glazbenu poslasticu uz veliki besplatan koncert na otvorenom!
Čak dva velika hrvatska rock izvođača, u svom zajedničkom nastupu na otvaranju još jednog sadržajnog ljeta u Poreču. Dočekajte početak ljeta na porečkoj rivi i uživajte u odličnom domaćem zvuku!
Grupe Vatra i Pavel, dva benda trenutno na vrhuncu svojih karijera, zabavljat će Porečane i njihove goste za otvaranje još jednog izdanja festivala života, Poreč Open Air festivala. Vatrina priča je priča o proboju na domaću glazbenu scenu iz male kontinentalne sredine, a Pavelova je priča o uspjehu benda Aljoše Šerića, kojom je ovaj umjetnik htio izraziti kantautorski izričaj.
Vrhunski koncertni nastupi na kojima energija i emocije pršte s pozornice, još jednom će svojom izvedbom razveseliti sve okupljene. Budite dio prave ljetne poslastice koja je idealan uvod u dugo, toplo i sadržajno porečko ljeto uz Poreč Open Air festival!

Valamar Isabella Island Resort 4* & 5*

Otkrijte dijelić raja u novom ekskluzivnom Resortu

Valamar Zagreb Hotel 4*

Smješten usred borove šume, na samo nekoliko metara od mora

Valamar Riviera Hotel & Villa Parentino 4*

Vrhunski butique hotel samo za odrasle

GLAVNI SPONZOR

SPONZOR DOMAĆIN

ORGANIZATOR

PROGRAMSKI PARTNERI