Najdugotrajniji festival privukao više od 60 tisuća posjetitelja

Lokacija

Poreč domaćin Open Air Festivala

porec

Prekrasan grad na obali istarskog poluotoka, Poreč, iz godine u godinu privlači sve veći broj gostiju. Svoje početke bilježi još od vremena starih Rimljana te svojim brojnim kulturnim spomenicima priča lijepu povijesnu priču.

2016. godine Poreč je proglašen najboljom destinacijom za ljetni odmorišni turizam.

Veliko je to priznanje za grad koji godišnje posjeti gotovo pola milijuna turista. Impresivne su brojke o noćenjima gostiju u gradu Poreču i okolici, koji za 2016. godinu dosežu brojku od više od tri milijuna noćenja.

Jedno od ključnih porečkih obilježja svakako je bogata povijest koju najbolje „priča“ povijesna gradska jezgra. Drevne gradske palače dom su mnoštva muzeja i galerija, ali i brojnih Porečana koji žive u izvrsno očuvanim romaničkim i gotičkim zgradama. Najpoznatija gradska znamenitost je svakako Eufrazijeva bazilika koja datira još iz 6. stoljeća, a upisana je u UNESCO-ov registar spomenika svjetske baštine.

Poreč u punom smislu riječi živi turizam pa je prirodan dom Open Air Festivalu koji slavi život i svim sudionicima želi donijeti lijepe trenutke kojih će se rado sjećati. U drugom festivalskom izdanju, od 23. lipnja do 16. rujna Porečani i njihovi gosti moći će uživati u mnogobrojnim zabavnim sadržajima na gradskim ulicama i trgovima.

Valamar Isabella Island Resort 4* & 5*

Otkrijte dijelić raja u novom ekskluzivnom Resortu

Valamar Zagreb Hotel 4*

Smješten usred borove šume, na samo nekoliko metara od mora

Valamar Riviera Hotel & Villa Parentino 4*

Vrhunski butique hotel samo za odrasle

GLAVNI SPONZOR

SPONZOR DOMAĆIN

ORGANIZATOR

PROGRAMSKI PARTNERI

OSTALI SPONZORI