Najdugotrajniji festival privukao više od 60 tisuća posjetitelja

Otvoren Tunalicious Street Food Festival uz koncert Gibonnija

Brojni posjetitelji sinoć su na porečkoj rivi uživali u koncertu Gibonnija ali i ukusnim specijalitetima od tune u sklopu Tunalicious Street Food Festivala koji će do 23.rujna nuditi brojna street-food jela s tunom te vrhunsku zabavu uz live nastupe domaćih bendova.
Gibonni je oduševio svojim najvećim hitovima ali i novijim pjesmama poput pjesme „Bella Figura Bella Pitura“ koju je tek drugi put izveo uživo pred brojnom i odlično raspoloženom porečkom publikom. Porečki koncert Gibonnija bio je poseban zahvaljujući odličnoj gastronomskoj ponudi jela s tunom i ostalom ribom te raznim lokalnim vinima koja su dostupna na jedinstvenom Tunalicious Street Food Festivalu, a uvertira u glazbeni program bio je zagrebački bend The A! kojeg je porečka publika mogla čuti ranije ovo ljeto tijekom festivala Poreč Open Air.

Tijekom tri dana građani i posjetitelji Poreča imat će priliku uživati u vrhunskim specijalitetima od svježe tune koje će brojni chefovi pripremati pod stručnim vodstvom Ivana Ergovića, Executive chefa Valamarovog restorana Spinnaker. Gastronomski dio manifestacije ove je godine bogatiji za posebne tzv. gastro kornere s delicijama od tune i druge ribe. Ljubitelji burgera na burger korneru moći će probati burger od tune, hobotnice i morskog psa, dok će na fish-in korneru uživati u frittu mistu od trilja, gambera i liganja te tuna wrapovima. Na sea food korneru posluživat će se salata od hobotnice, dagnje na buzaru, srdele, lignje i kapesante na žaru, a veliki broj posjetitelja zasigurno će privući tuna delicious korner gdje će uživati u ražnjićima od tune, tuna steakovima i kockicama od tune u crno-bijelom sezamu. Posebnost gastronomske ponude festivala je sashimi koji će večeras od 19 sati pripremati dva vrsna sashimi majstora iz Slovenije.

Valamar Isabella Island Resort 4* & 5*

Otkrijte dijelić raja u novom ekskluzivnom Resortu

Valamar Zagreb Hotel 4*

Smješten usred borove šume, na samo nekoliko metara od mora

Valamar Riviera Hotel & Villa Parentino 4*

Vrhunski butique hotel samo za odrasle

GLAVNI SPONZOR

SPONZOR DOMAĆIN

ORGANIZATOR

PROGRAMSKI PARTNERI