Najdugotrajniji festival privukao više od 60 tisuća posjetitelja

Gibonni zatvara ovogodišnji Poreč Open Air

Dugoočekivani koncert Gibonnija kojim je sutra trebalo završiti ovogodišnje izdanje Poreč Open Air festivala, zbog loših je vremenskih uvjeta odgođen za četvrtak, 21. rujna. Glazbeni program na Rivi započinje u 20:30 energičnim nastupom benda The A! koji će zagrijati atmosferu i publiku za bezvremenske hitove našeg legendarnog glazbenika i višestrukog dobitnika nagrade Porin. Gibonni će svojim nezaboravnim nastupom ispratiti još jedan uspješan festival života na kojem su se tijekom cijeloga ljeta zabavljali građani Poreča kao i mnogobrojni turisti.
Ovaj splitski pjevač, kantautor i tekstopisac veliki je miljenik publike koja s veseljem prihvaća svaku njegovu novu pjesmu, a na repertoaru će se u četvrtak uz brojne hitove koji su osvojili sve top ljestvice domaće scene naći i pjesme Činim pravu stvar, Oprosti i Sreća.
Drugu godinu zaredom porečke su ulice i trgovi živjeli posebnim festivalskim duhom, a grad su preuzeli brojni odlični glazbenici, performeri i zabavljači. Od 23. lipnja Poreč je bio velika pozornica na otvorenom, a o značaju festivala govori i brojka od 50 000 posjetitelja prošlogodišnjeg izdanja, kao i nagrada Turističke zajednice Istarske županije, Zlatna koza (Capra d’Oro) u kategoriji festivali. Nakon odličnih glazbenih izvedbi u sklopu Street Music programa, nezaboravnih koncerata iz novog World Stage programa, Open Air Cinema kino projekcija na otvorenom, Princess Ball zabava za najmlađe te Istra Inspirit doživljaja za sve generacije i Circus in the City impresivnih akrobatskih točaka spretnih cirkusanata, Gibonni će građanima Poreča i njihovim gostima priuštiti pravu glazbenu poslasticu za pamćenje.

Valamar Isabella Island Resort 4* & 5*

Otkrijte dijelić raja u novom ekskluzivnom Resortu

Valamar Zagreb Hotel 4*

Smješten usred borove šume, na samo nekoliko metara od mora

Valamar Riviera Hotel & Villa Parentino 4*

Vrhunski butique hotel samo za odrasle

GLAVNI SPONZOR

SPONZOR DOMAĆIN

ORGANIZATOR

PROGRAMSKI PARTNERI