Najdugotrajniji festival privukao više od 60 tisuća posjetitelja

Uskoro počinje 3. Međunarodni turnir OFFSHORE WORLD CHALLENGE – Poreč 2017

Od 13. do 16. rujna Poreč će treću godinu zaredom ugostiti međunarodni kvalifikacijski turnir u lovu na veliku ribu – OFFSHORE WORLD CHALLENGE – Poreč 2017. U protekle dvije godine, OWC turnir u Big Game Fishingu u Poreču postao je najveće natjecanje u u Hrvatskoj i u ovoj regiji što pokazuje sve veći interes, kako natjecatelja, tako i građana i posjetitelja koji ne žele propustiti ovaj sportski spektakl.
Natjecanje na kojem je već potvrđeno sudjelovanje 70-ak brodova, 300 članova posade iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Njemačke, Austrije, Norveške, Rusije i drugih europskih zemalja, ujedno je i kvalifikacijski turnir za svjetsko prvenstvo koje će se održati u travnju 2018. godine u Queposu u Kostariki. Ova velika sportska manifestacija svake godine okuplja sve veći broj zaljubljenika u lov na veliku ribu, čime se Poreč pozicionira kao jedna od najboljih svjetskih ribolovnih destinacija na karti Big Game Fishinga.
Organizator turnira, Športsko ribolovni klub Big Game 4tuna, i ove je godine privukao najbolje svjetske ribolovce, a za još zanimljiviji koncept manifestacije tu je i Tunalicious Street Food Festival u sklopu kojeg će svi posjetitelji na porečkoj Rivi 14. i 15. rujna moći uživati u specijalitetima od tune i bogatoj ugostiteljskoj ponudi.
Prijave su otvorene do 1. rujna, dok su partneri ovogodišnjeg natjecanja ŠRK Big Game 4 Tuna, MPG, Valamar Riviera, Hrvatska turistička zajednica, Grad Poreč, TZ Poreč, Lučka uprava Poreč i brojni drugi sponzori.

Valamar Isabella Island Resort 4* & 5*

Otkrijte dijelić raja u novom ekskluzivnom Resortu

Valamar Zagreb Hotel 4*

Smješten usred borove šume, na samo nekoliko metara od mora

Valamar Riviera Hotel & Villa Parentino 4*

Vrhunski butique hotel samo za odrasle

GLAVNI SPONZOR

SPONZOR DOMAĆIN

ORGANIZATOR

PROGRAMSKI PARTNERI