Najdugotrajniji festival privukao više od 60 tisuća posjetitelja

Šest dana vrhunske zabave uz Street Art Festival

U sklopu Poreč Open Air festivala od četvrtka, 24. kolovoza do utorka, 29. kolovoza na porečkim ulicama i trgovima održat će se 17. Street Art Festival. Kroz šest dana na pet lokacija građani i njihovi gosti moći će uživati u atraktivnim predstavama, performansima i koncertima izvođača iz Hrvatske, Australije i Velike Britanije.

Vesele izvedbe odvijat će se na Trgu Slobode, u Parku Matije Gupca, Lapidariju Zavičajnog muzeja Poreštine i gradskoj tržnici, a Lungomare će poslužiti kao savršena scenografija za glazbene performanse uz magične prizore zalaska sunca. Ovom se prilikom porečka tržnica pretvara u Music Market, gdje će svakog dana u prijepodnevnim satima okupljeni imati prilike čuti vrhunske glazbene poslastice poput Gypsy Dub Sound System iz Australije koji će u ponedjeljak, 28. kolovoza nastupiti i u Lapidariumu. Posljednji dan festivala u Lap dolazi i britanska umjetnica Maya Petrovna s nadrealističkim opernim performansom Futura Monomania, a Park Matije Gupca tri dana zaredom osvijetlit će instalacije s pulskog festivala Visualia. Uz romantičan zalazak sunca, posljednji dan festivala na šetnici će nastupiti australski glazbeni virtuoz Trevor Brown.

U petak i subotu okupljene prolaznike na Trgu Slobode vještim će akrobacijama zabavljati performeri okupljeni pod imenom Kam Hram, dok će u nedjelju i ponedjeljak nastupiti, publici već poznati akteri programa Circus in the City, akrobati CirkoBalkana. U ponedjeljak, na istoj lokaciji na programu je koncert Rhapsody guitar, koji će izvesti mladi glazbenici od deset do dvadeset godina, polaznici ljetne škole klasične gitare.

Valamar Isabella Island Resort 4* & 5*

Otkrijte dijelić raja u novom ekskluzivnom Resortu

Valamar Zagreb Hotel 4*

Smješten usred borove šume, na samo nekoliko metara od mora

Valamar Riviera Hotel & Villa Parentino 4*

Vrhunski butique hotel samo za odrasle

GLAVNI SPONZOR

SPONZOR DOMAĆIN

ORGANIZATOR

PROGRAMSKI PARTNERI