Najdugotrajniji festival privukao više od 60 tisuća posjetitelja

Fantastičnom svirkom U2 The Real Tribute Band zatvorio ovogodišnji World Stage program

Sinoć je na porečkoj Rivi vladala prava energična i rasplesana atmosfera. Odličan talijanski U2 The Real Tribute Band bezvremenskim je hitovima zagrijao dobro raspoloženu publiku i službeno zatvorio ovogodišnji World Stage program u okviru Poreč Open Air festivala.
World Stage program ove je godine dodatno obogatio festival života, a tijekom pet tjedana, u svirkama tribute bandova uživale su sve generacije. Odlični izvođači uspješnicama najvećih svjetskih bandova, publici su pružali pravi koncertni doživljaj, a sinoć su svi romantičari i ljubitelji odličnog zvuka plesali na najveće hitove popularnih irskih rockera.
Dečki iz Italije oduševili su izvedbama hitova kao što su One, Beautiful day, Sunday Bloody Sunday, Angel of Harlem i drugi, a publika ih je vjerno pratila od samoga početka. Vjerni su obožavatelji posebno pozdravili izvedbu singla Vertigo te romantične With or Without You koja je u čarobnom ambijentu uz more dodatno raznježila okupljene.
Uvod u sinoćnji završni live show bio je zagrebački bend The A! (The Answer) koji je svojim originalnim soul, funk i pop-rock glazbenim izričajem dodatno zagrijao ionako toplu porečku večer, a publici su uz obrade poznatih hitova, predstavili i svoje autorske singlove koji su emitirani na više od 450 radija diljem svijeta.

Valamar Isabella Island Resort 4* & 5*

Otkrijte dijelić raja u novom ekskluzivnom Resortu

Valamar Zagreb Hotel 4*

Smješten usred borove šume, na samo nekoliko metara od mora

Valamar Riviera Hotel & Villa Parentino 4*

Vrhunski butique hotel samo za odrasle

GLAVNI SPONZOR

SPONZOR DOMAĆIN

ORGANIZATOR

PROGRAMSKI PARTNERI