Najdugotrajniji festival privukao više od 60 tisuća posjetitelja

U2 The Real Tribute Band prvi put dolazi u Poreč

Ovogodišnji World Stage program koji na porečku Rivu dovodi vrhunske tribute bendove, u petak, 18. kolovoza u 21 sat zatvorit će U2 Real Tribute Band iz Italije. Nakon brojnih koncerata diljem Europe dečki iz Italije prvi put dolaze u Poreč gdje će hitovima svjetski poznatih rockera iz Irske zatvoriti jedan od najposjećenijih programa Poreč Open Air festivala.

Obožavatelji jednog od najvećih bendova svih vremena, imat će prilike uživo čuti njihove brojne singlove i uživati u nezaboravnom provodu u pravom ljetnom ambijentu. With or Without You, Beautiful Day i L.A.vation samo su neki od hitova koji će u petak zagrijati ionako uzavrelu atmosferu na World Stage pozornici u Poreču.

World Stage program kao novost ovogodišnjeg Poreč Open Air festivala pokazao se kao pun pogodak. Svakog petka porečka je Riva bila puna domaćih i stranih gostiju koji su uživali u originalnim izvedbama odličnih tribute bandova, pa tako pozivam sve da nam se pridruže i ovaj petak na koncertu U2 Real Tribute Banda koji će zatvoriti ovogodišnji vrlo uspješni program“, kazala je voditeljica projekta Poreč Open Air, Ivana Biškupić iz MPG-a.

Tijekom više od 40 godina koliko žare i pale svjetskom glazbenom scenom, U2 je s 13 studijskih albuma i 22 osvojena Grammyja, postao jedan od najprodavanijih svjetskih glazbenih imena svih vremena, a 2005. godine uvršteni su u Rock and Roll Hall of Fame.

 

Valamar Isabella Island Resort 4* & 5*

Otkrijte dijelić raja u novom ekskluzivnom Resortu

Valamar Zagreb Hotel 4*

Smješten usred borove šume, na samo nekoliko metara od mora

Valamar Riviera Hotel & Villa Parentino 4*

Vrhunski butique hotel samo za odrasle

GLAVNI SPONZOR

SPONZOR DOMAĆIN

ORGANIZATOR

PROGRAMSKI PARTNERI