Najdugotrajniji festival privukao više od 60 tisuća posjetitelja

Porečka Riva plesala uz žestoke ritmove Bon Jovija

Ovotjedno izdanje World Stagea u Poreču bilo je u znaku žestokih hitova grupe Bon Jovi, a New Jersey BON JOVI Tribute Band sinoć je odradio pravi koncert za pamćenje. Energični Talijani izvrsnom su svirkom i originalnim nastupom na porečkoj Rivi napravili pravu uzavrelu atmosferu i počastili publiku najpoznatijim hitovima svjetski poznatih rock legendi.
Koncert su otvorili pjesmom Raise Your Hands i već u prvim taktovima oduševili brojnu publiku svih generacija koja ih je od početka do samog kraja vjerno pratila i jednoglasno pjevala velike hitove poput It’s MyLife, Livin’ On a Prayer, Lay Your Hands On Me i drugih. Rasplesanu atmosferu dodatno je začinio gitarist Matteo Gattei koji je na trenutak preuzeo frontmansku palicu i otpjevao hit I’ll Be There For You. Oduševljenje atmosferom i suradnjom publike nije krio ni sam Gattei:
Zaista smo uživali, ovo je super mjesto za koncerte, a publika je fantastična! Odlično su surađivali i reagirali od samoga početka što nas je dodatno nosilo i motiviralo. Jako smo sretni i zahvalni i nadam se da se ponovno vidimo uskoro!
Unatoč najavama lošijeg vremena, na porečkoj je Rivi sinoć prevladavao povjetarac žestokih rock ritmova i prava energična koncertna atmosfera, a veliko je oduševljenje izazvao potez pjevača Davidea Barbieria koji je tijekom svirke skočio u publiku i fotografirao se s okupljenim fanovima.

Valamar Isabella Island Resort 4* & 5*

Otkrijte dijelić raja u novom ekskluzivnom Resortu

Valamar Zagreb Hotel 4*

Smješten usred borove šume, na samo nekoliko metara od mora

Valamar Riviera Hotel & Villa Parentino 4*

Vrhunski butique hotel samo za odrasle

GLAVNI SPONZOR

SPONZOR DOMAĆIN

ORGANIZATOR

PROGRAMSKI PARTNERI