Najdugotrajniji festival privukao više od 60 tisuća posjetitelja

The QUEEN Real Tribute Band Poreču priuštio večer za pamćenje

Ljubitelji Queena sinoć su na prepunoj Rivi u sklopu Poreč Open Air festivala mogli uživati u vrhunskim hitovima glazbenih legendi u izvedbi The QUEEN Real Tribute Banda.
Kao dio programa World Stage na pozornicu se popeo jedan od najpoznatijih tribute bandova koji je odličnim izvedbama pjesama poput I want it all, Under pressure, Show must go on te sjajnom rock himnom We will rock you priredio pravi rock spektakl. Okupljena je publika energični nastup benda ispratila ogromnim pljeskom i ovacijama te su na kraju koncerta zainteresirani imali prilike fotografirati se s kostimiranim izvođačima. Ovaj je koncert okupio najviše posjetitelja do sad na ovogodišnjem Poreč Open Air festivalu, a organizatori zahvaljuju svima na odličnom odazivu.
“Atmosfera je bila odlična, a ambijent i pozornica na samo 20 metara od mora savršeni! Publika nas je pratila do posljednje sekunde koncerta što nas je motiviralo da ostavimo posljednji atom snage na pozornici”, prepun dojmova izjavio je frontman benda Ivan Ristanović.
Porečka se riva tako na jednu večer vratila u zlatna vremena žestokih ritmova, glam rock izdanja i osebujnih frizura koje je proslavio legendarni Queenovac Freddie Mercury.
Profesionalni glazbenici iz Beograda i veliki zaljubljenici u britanski rock band okupili su se 2006. godine i osnovali The QUEEN Real Tribute Band. Nastupali su diljem svijeta, a osim po izvrsnoj svirci, poznati su i po upečatljivim nastupima te kostimima prošivenim šljokicama baš kakve su nosili i sami Queenovci.

Valamar Isabella Island Resort 4* & 5*

Otkrijte dijelić raja u novom ekskluzivnom Resortu

Valamar Zagreb Hotel 4*

Smješten usred borove šume, na samo nekoliko metara od mora

Valamar Riviera Hotel & Villa Parentino 4*

Vrhunski butique hotel samo za odrasle

GLAVNI SPONZOR

SPONZOR DOMAĆIN

ORGANIZATOR

PROGRAMSKI PARTNERI