Najdugotrajniji festival privukao više od 60 tisuća posjetitelja

Povratak u zlatno doba rocka: Najpopularniji Queen tribute band dolazi na Poreč Open Air

Sjajni kostimi prošiveni šljokicama, podjednako dobra izvedba pjesama Bohemian Rhapsody, Don’t Stop Me Now, I Want to Break Free, i gitara Briana Maya na pozornici Poreč Open Air festivala, oduševit će ovog petka sve ljubitelje banda Queen.
U sklopu programa World Stage na porečku Rivu dolazi jedan od najpopularnijih tribute bandova koji je svojim izvedbama pjesama, ali i utjelovljenjem članova kultnog banda osvojio mnogobrojne svjetske pozornice.
The QUEEN Real Tribute Band iz Beograda osnovali su 2006. profesionalni glazbenici i veliki zaljubljenici u britanski rock band. Nastupali su diljem svijeta, a samo u Brazilu su imali čak 70 koncerata. Osim izvrsne svirke, njihovi nastupi uključuju i upečatljive kostime kakve su Queenovci nosili, čak i gitaru identičnu onoj Briana Maya koju gitarist svira kovanicom, poput svog uzora.
Za sve one koji se na trenutak žele vratiti u zlatno doba rocka, ovo je koncert koji se ne propušta.
Ulaz je besplatan, stoga, izvadite kožne hlače iz ormara i pravac Riva!
Uz to, svi romantičari i ljubitelji dobre fotografije zasigurno će uživati u prekrasnom pogledu s Peškere i s plaže Borik na osvijetljene zidine starog grada. U sklopu Special Events programa, svakog petka kada padne mrak šetnica Lungomare zasjat će posebnim, magičnim sjajem.
U besplatnom glazbenom showu World Stage programa kao i u prekrasno osvijetljenim zidinama, građani Poreča i svi posjetitelji moći će uživati svakog petka sve do 18. kolovoza, a bendovi na Rivi nastupaju od 21 sat do ponoći.

Valamar Isabella Island Resort 4* & 5*

Otkrijte dijelić raja u novom ekskluzivnom Resortu

Valamar Zagreb Hotel 4*

Smješten usred borove šume, na samo nekoliko metara od mora

Valamar Riviera Hotel & Villa Parentino 4*

Vrhunski butique hotel samo za odrasle

GLAVNI SPONZOR

SPONZOR DOMAĆIN

ORGANIZATOR

PROGRAMSKI PARTNERI