Najdugotrajniji festival privukao više od 60 tisuća posjetitelja

Hitovi Red Hot Chili Peppersa u sklopu World Stage programa

U sklopu Special Events programa počinje World Stage – novi ovogodišnji koncept koji će tijekom pet tjedana na porečku Rivu dovesti vrhunske tribute bendove, a oni će svojim originalnim izvedbama i show programom okupljenima pružiti nezaboravno koncertno iskustvo.
Ovoga će petka posebno uživati ljubitelji hitova kao što su Under the bridge i Californication. Program World Stage otvara Red Hot Chili Peppers Real Tribute, dečki iz Vojvodine koji će porečku publiku počastiti izvedbama brojnih hitova energičnih rokera i dobitnika šest Grammyja.
Nakon nastupa u Rusiji, Francuskoj, Švicarskoj i u Hard Rock cafeima u Dominikanskoj republici, najveći RHCP tribute projekt u Europi prvi puta dolazi u Poreč. Ovi će rockeri vruću ljetnu večer dodatno zagrijati hitovima iz svih perioda ovog velikog benda, a vjerne će fanove posebno razveseliti vijest kako će uživo moći čuti i pjesme s albuma One Hot Minute, koje originalni RHCP nije izvodio više od 20 godina.
U besplatnom glazbenom showu World Stage programa ljubitelji dobrog zvuka moći će uživati svakog petka od 21 sat do ponoći, sve do 18. kolovoza.

Valamar Isabella Island Resort 4* & 5*

Otkrijte dijelić raja u novom ekskluzivnom Resortu

Valamar Zagreb Hotel 4*

Smješten usred borove šume, na samo nekoliko metara od mora

Valamar Riviera Hotel & Villa Parentino 4*

Vrhunski butique hotel samo za odrasle

GLAVNI SPONZOR

SPONZOR DOMAĆIN

ORGANIZATOR

PROGRAMSKI PARTNERI