Najdugotrajniji festival privukao više od 60 tisuća posjetitelja

Glazbene večeri uz Street Music program

Svake srijede građani Poreča i njihovi gosti mogu uživati u Street Music programu – novom, osvježenom konceptu glazbenih večeri koji na ulice i trgove Poreča donosi pravi festivalski duh. Domaći i strani glazbenici svake će srijede od 21 sat Trg Slobode, Trg Jurja Dobrile, Lapidarij i park Matije Gupca učiniti velikom pozornicom na otvorenom. U toplim porečkim ljetnim večerima na putu kroz starogradsku jezgru posjetitelji će uživati u odličnim izvedbama bendova.
Dio programa festivala života je i festival Jazz u Lapu u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Poreč koji će u Lapidariju Zavičajnog muzeja Poreštine od 12. srpnja ugošćavati mnoge kvalitetne jazz glazbenike.
Čarobnoj atmosferi Poreč Open Air festivala, dodatno će doprinijeti osvjetljavanje zidina u sklopu Street Performance programa. Svaki petak navečer, počevši od 14. srpnja pa zaključno s 18. kolovozom, cijela će šetnica Lungomare zasjati u posebnom osvjetljenju. Najbolji pogled na osvijetljene zidine starog grada bit će s Peškere i s plaže Borik, što će posebno razveseliti sve one koji žele uhvatiti dobru fotografiju ili uživati u romantičnom ugođaju Poreča.

Valamar Isabella Island Resort 4* & 5*

Otkrijte dijelić raja u novom ekskluzivnom Resortu

Valamar Zagreb Hotel 4*

Smješten usred borove šume, na samo nekoliko metara od mora

Valamar Riviera Hotel & Villa Parentino 4*

Vrhunski butique hotel samo za odrasle

GLAVNI SPONZOR

SPONZOR DOMAĆIN

ORGANIZATOR

PROGRAMSKI PARTNERI