Najdugotrajniji festival privukao više od 60 tisuća posjetitelja

Mališani uživali u bajkovitom Balu princeza

Jučer je u sklopu Poreč Open Air festivala počeo Bal princeza, program za najmlađe koji je i ove godine izazvao veliki interes posjetitelja. Velik broj mališana u pratnji roditelja uživao je u bajkovitom programu prepunom iznenađenja, a u magičan svijet pjesme i plesa ispred Valamar Isabella Island Resorta na otoku Sveti Nikola uveli su ih omiljeni likovi iz crtanih filmova.
Uz čarobnu kulisu dvorca i cjelokupni program na čak četiri jezika (engleski, talijanski, njemački i hrvatski), najmlađa je publika imala priliku upoznati princa i princezu te se fotografirati s omiljenim likovima iz crtanih filmovima kao što su Štrumpf i Štrumpfeta, Mickey i Minnie, Elsa i Ana te mnogi drugi. Na svakom kutku predivnog ambijenta s pogledom na Poreč očekivao ih je raznolik zabavni sadržaj. Okupljeni su mališani tako zaigrali veliki Memory na travi, naučili plesati dvorski ples, okušali se u mačevanju i uživali u magičnim trikovima čarobnjaka.
Posebno oduševljenje izazvala je radionica modeliranja balona kao i facepainting kutak, a sudionici su kući kao uspomenu s Bala, ponijeli bojanku. Djevojčice su još dobile i čarobni štapić, a dječaci mač.
U zabavnom Balu princeza, u sklopu programa Street Performance, klinci i klinceze mogu uživati svakog četvrtka sve do 17. kolovoza, a zbog velikog interesa, potrebno je prijaviti se na službenoj internet stranici Poreč Open Air festivala u rubrici registracija.

Valamar Isabella Island Resort 4* & 5*

Otkrijte dijelić raja u novom ekskluzivnom Resortu

Valamar Zagreb Hotel 4*

Smješten usred borove šume, na samo nekoliko metara od mora

Valamar Riviera Hotel & Villa Parentino 4*

Vrhunski butique hotel samo za odrasle

GLAVNI SPONZOR

SPONZOR DOMAĆIN

ORGANIZATOR

PROGRAMSKI PARTNERI