Najdugotrajniji festival privukao više od 60 tisuća posjetitelja

Poreč u znaku cirkuskih točaka i filmova pod zvjezdama

Porečani i njihovi gosti jučer su uživali u impresivnim akrobatskim točkama, showu s vatrom i atraktivnim vještinama spretnih cirkusanata koji su okupljene zabavljali održavanjem ravnoteže na žici, bicikliranjem na jednom kotaču i ostalim vratolomijama.
Prvi ovogodišnji Circus In the City by Cirkobalkana u sklopu festivala Poreč Open Air započeo je šetnjom gradom u popodnevnim satima, a završio velikim cabaret showom na ljetnoj pozornici. Izvođači obučeni u starinske kupaće kostime s raznim popratnim rekvizitima, animirali su i nasmijavali okupljene te ih poveli na rivu na nastup pun smijeha i interaktivnog sadržaja. Publiku je svojim nastupom najviše oduševila akrobatkinja koja izvodi vratolomije u zraku i plesačica na svili te aerobik na pozornici u kojem su sudjelovali dobrovoljci iz publike (maskirani s perikama i suknjicama izvodili su sklekove i ostale vježbice).
U ugodnoj atmosferi zalaska sunca i uz neizbježne kokice krenuo je i Open Air Cinema kao dio programa Cinema and Theatre. Ljubitelji filma će tako svaku večer od 21 sat u vrtu Ville Polesini ili na porečkoj šetnici Lungomare moći pogledati filmske hitove raznih žanrova.

Valamar Isabella Island Resort 4* & 5*

Otkrijte dijelić raja u novom ekskluzivnom Resortu

Valamar Zagreb Hotel 4*

Smješten usred borove šume, na samo nekoliko metara od mora

Valamar Riviera Hotel & Villa Parentino 4*

Vrhunski butique hotel samo za odrasle

GLAVNI SPONZOR

SPONZOR DOMAĆIN

ORGANIZATOR

PROGRAMSKI PARTNERI