Najdugotrajniji festival privukao više od 60 tisuća posjetitelja

Vatra i Pavel zapalili publiku na Poreč Rock Offu

Novim izdanjem Poreč Rock Offa sinoć je započeo festival života Poreč Open Air koji će trajati sve do 16. rujna. Brojni posjetitelji uživali su u vatrenim rock & roll ritmovima na zajedničkom koncertu na otvorenom grupa Vatre i Pavel na kojem su svi članovi benda pokazali što znači pošteno zagrijati publiku.

Koncert je počeo oko 22 sata. Na pozornicu je prvi izašao bend Pavel kojeg je dočekala popunjena porečka riva i odlično raspoložena publika. Ovaj poznati rock bend izraženog kantautorskog izričaja prisutan je na svim domaćim top ljestvicama i poznat po brojnim uspješnicama poput pjesama Zbog tebe, Čuvaj me i Poslije nas.

„Krasan koncert u sjajnoj organizaciji u divnom gradu Poreču! Nadamo se vratiti što skorije“, izjavio je nakon koncerta frontmen grupe Pavel Aljoša Šerić.

U jednako žestokom ritmu koncert su nastavili rockeri benda Vatra. Dobitnici su mnogobrojnih nagrada i priznanja za svoje stvaralaštvo te autori megapopularnog hita Tango koji je 2015. godine nagrađen

Jučerašnjim velikim koncertom najavljeno je još bogatije, drugo po redu izdanje Poreč Open Air festivala na kojem neće nedostajati sadržaja. Sve posjetitelje ove godine čeka još bogatiji i zbilja raznolik program.

Valamar Isabella Island Resort 4* & 5*

Otkrijte dijelić raja u novom ekskluzivnom Resortu

Valamar Zagreb Hotel 4*

Smješten usred borove šume, na samo nekoliko metara od mora

Valamar Riviera Hotel & Villa Parentino 4*

Vrhunski butique hotel samo za odrasle

GLAVNI SPONZOR

SPONZOR DOMAĆIN

ORGANIZATOR

PROGRAMSKI PARTNERI