Najdugotrajniji festival privukao više od 60 tisuća posjetitelja

Vladari svjetskih pop i dance ljestvica stižu u Poreč

Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens, Duke Dumont, Tinie Tempah i R3wire & Varski, Galantis i Far East Movement za još jedno uspješno izdanje festivala MTV Summerblast

Poreč će i ovo ljeto biti prava meka za obožavatelje zaraznih plesnih ritmova.  Nakon uspješne premijerne sezone organizatori festivala MTV Summerblast najavili su još veće i jače izdanje, a da je tome tako potvrđuju imena prvih izvođača koja će 25. i 26. kolovoza 2017. izaći na veliku ljetnu pozornicu na porečkoj Peškeri. Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens, Duke Dumont, R3wire & Varski te ekskluzivni nastup uživo – Tinie Tempah uz Galantis i Far East Movement te Jonasa Blue i Mike Perrya začinit će ljetnu Summerblast pustolovinu koja ove godine donosi još impresivniju produkciju te brojna druga glazbena iznenađenja.

Poreč će ovog ljeta zaista disati punim plućima zahvaljujući i festivalu Poreč Open Air koji će na brojnim gradskim lokacijama Porečanima i turistima ponuditi više od 100 događanja različitog karaktera. Cilj ovog festivala života je glazbenim, kulturnim i uličnim događanjima dodatno obogatiti ponudu grada, a festival MTV Summerblast uvest će Poreč u spektakularnu zavšnicu ljetne sezone.

Vrhunski line-up i impresivna produkcija festivala MTV SummerBlast obilježit će kraj još jedne uzbudljive ljetne sezone, a kako bi ispunili obećanja o još većem i boljem drugom izdanju organizatori najavljuju veliku svjetsku ekskluzivu! O kome se radi, doznat će se već idućeg četvrtka, 20. travnja 2017.

Više informacija dostupno je i na internetskoj stranici www.mtvsummerblast.com te na službenoj Facebook stranici festivala te Instagram profilu.

Valamar Isabella Island Resort 4* & 5*

Otkrijte dijelić raja u novom ekskluzivnom Resortu

Valamar Zagreb Hotel 4*

Smješten usred borove šume, na samo nekoliko metara od mora

Valamar Riviera Hotel & Villa Parentino 4*

Vrhunski butique hotel samo za odrasle

GLAVNI SPONZOR

SPONZOR DOMAĆIN

ORGANIZATOR

PROGRAMSKI PARTNERI